ÇANKIRI / MERKEZ - Ahmet Mecbur Efendi Bilim ve Sanat Merkezi

Ekm

AHMET MECBUR EFENDİ BİLİM VE SANAT MERKEZİ 2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI DERS PROGRAMLARI sitemize eklenmiştir. Tüm öğrencilerimize başarılı bir eğitim öğretim yılı dileriz.

Ağu

Kayıt için gerekli bilgiler görsellerde verilmiştir. Kazanan öğrencilerimiz tebrik ediyor, aramıza hoş geldiniz diyoruz.

Ağu

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılında Bilim ve Sanat Merkezlerinde Eğitim Alacak Öğrencilerin Bireysel Değerlendirme Sonuçları açıklanmıştır. Bağlantıdan ulaşabilirsiniz. Kazanan öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Şbt

Ahmet Mecbur Efendi Bilim ve Sanat Merkezi 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı 2. Dönem Ders Programları aşağıya eklenmiştir. Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize yeni eğitim öğretim döneminde başarılar dileriz.